Μενου
Το καλαθι σας

Τρόποι Πληρωμής

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε να πληρώσετε με τους ακόλουθους τρόπους.

Πιστωτικές, Χρεωστικές ή Προπληρωμένες Κάρτες μέσω της υπηρεσίας ePOS Paycenter (προσωρινά μη διαθέσιμο)

Παρέχεται η δυνατότητα εξόφλησης της παραγγελίας σας με πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες καρτες των Visa, Mastercard, Maestro.

Για την εισαγωγή των στοιχείων της κάρτας σας μεταφέρεστε στο ασφαλές σύστημα της τράπεζας Πειραιώς και μετά την επιτυχή πληρωμή επιστρέφετε ξανά στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Για τη συναλλαγή μέσω του ασφαλούς συστήματος της τράπεζας Πειραιώς αποδέχεστε τους όρους και προϋποθέσεις λειτουργίας της για τους οποίους η ΒΙΟΖΩΗ δε φέρει καμία ευθύνη.

Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Η κατάθεση μπορεί να γίνει σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς:

EUROBANK
IBAN GR9102601760000970200569178
Δικαιούχος: GEORGIEVA JASMINA DIMITAR


ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
IBAN GR7901102400000024000966283
Δικαιούχος: JASMINA GEORGIEVA

Στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με e-mail στο info@biozoi.gr ή ενημερώστε μας τηλεφωνικώς στο 2310 643 211. Μόλις ταυτοποιήσουμε την εξόφλησή σας, θα σας αποστείλουμε άμεσα την παραγγελία σας. Στην περίπτωση αυτή δεν υπάρχει καμία έξτρα χρέωση.

Σας συστήνουμε να κάνετε τις καταθέσεις από την ίδια τράπεζα προκειμένου να αποφεύγονται οι επιβαρύνσεις που δημιουργούνται από τις προμήθειες που θέτουν οι τράπεζες. Εάν η τραπεζική κατάθεση γίνει διατραπεζικά οφείλετε να καταβάλετε το ακριβές ποσό της παραγγελίας σας, συμπεριλαμβανομένων οποιονδήποτε εξόδων συναλλαγής.

Αντικαταβολή

Παρέχεται η δυνατότητα εξόφλησης της παραγγελίας σας με αντικαταβολή κατά την παράδοση στο χώρο σας. Για τις παραγγελίες που έχουν σαν επιλεγμένο τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή, υπάρχει πιθανότητα να προηγηθεί τηλεφωνική επιβεβαίωση.

Στην περίπτωση αυτή υπάρχει επιβάρυνση 1,5€ ανεξάρτητα της αξίας της παραγγελίας. Η επιχείρηση ΒΙΟΖΩΗ διατηρεί το δικαίωμα να μην εφαρμόζει τη δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή αν κρίνει ότι διαταράσσεται η εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησης.

Εξόφληση στο Κατάστημα

Παρέχεται η δυνατότητα εξόφλησης της παραγγελίας σας κατά την παραλαβή της από το κατάστημά μας.

Η εξόφληση των παραγγελιών στο κατάστημά μας μπορεί να γίνει με μετρητά, πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.

Για τις παραγγελίες που έχουν σαν επιλεγμένο τρόπο πληρωμής την εξόφληση στο κατάστημα, υπάρχει πιθανότητα να προηγηθεί τηλεφωνική επιβεβαίωση.