Μενου
Το καλαθι σας

Αιθέρια Έλαια

Brand: Βιοαγρός Κωδικός Προϊόντος: BA40001
Το αιθέριο έλαιο ρίγανης παραλαμβάνεται με τη μέθοδο της ατμοαπόσταξης των αρωματικών φυτών που καλλιεργούνται σε επιλεγμένες περιοχές της Ελλάδας και είναι 100% φυσικό χωρίς προσμίξεις. Χρήσεις: Επιθέματα, εισπνοές, γαργάρες.*Προϊόν βιολογικής καλλιέργειας..
8,90€ 9,53€
Χωρίς ΦΠΑ:7,18€
Brand: Βιοαγρός Κωδικός Προϊόντος: BA40002
Το αιθέριο έλαιο δεντρολίβανου παραλαμβάνεται με τη μέθοδο της ατμοαπόσταξης των αρωματικών φυτών που καλλιεργούνται σε επιλεγμένες περιοχές της Ελλάδας και είναι 100% φυσικό χωρίς προσμίξεις. Χρήσεις: Αρωματισμός χώρου, μασάζ, μπάνιο, επιθέματα, περιποίηση επιδερμίδας, εισπνοές*Προϊόν βιολογικής κα..
8,90€ 9,53€
Χωρίς ΦΠΑ:7,18€
Brand: Βιοαγρός Κωδικός Προϊόντος: BA40003
Το αιθέριο έλαιο δεντρολίβανου παραλαμβάνεται με τη μέθοδο της ατμοαπόσταξης των αρωματικών φυτών που καλλιεργούνται σε επιλεγμένες περιοχές της Ελλάδας και είναι 100% φυσικό χωρίς προσμίξεις. Χρήσεις: Αρωματισμός χώρου, μασάζ, μπάνιο, επιθέματα, περιποίηση επιδερμίδας, εισπνοές*Προϊόν βιολογικής κα..
8,90€ 9,53€
Χωρίς ΦΠΑ:7,18€
Brand: Βιοαγρός Κωδικός Προϊόντος: BA40004
Το αιθέριο έλαιο λεβάντας παραλαμβάνεται με τη μέθοδο της ατμοαπόσταξης των αρωματικών φυτών που καλλιεργούνται σε επιλεγμένες περιοχές της Ελλάδας και είναι 100% φυσικό χωρίς προσμίξεις. Χρήσεις: Αρωματισμός χώρου, μασάζ, μπάνιο, επιθέματα, περιποίηση επιδερμίδας, εισπνοές, υγιεινή σπιτιού.*Προϊόν ..
8,90€ 9,53€
Χωρίς ΦΠΑ:7,18€
Brand: Βιοαγρός Κωδικός Προϊόντος: BA40005
Το αιθέριο έλαιο θυμαριού παραλαμβάνεται με τη μέθοδο της ατμοαπόσταξης των αρωματικών φυτών που καλλιεργούνται σε επιλεγμένες περιοχές της Ελλάδας και είναι 100% φυσικό χωρίς προσμίξεις. Χρήσεις: Αρωματισμός χώρου, μασάζ, μπάνιο, επιθέματα, εισπνοές, γαργάρες.*Προϊόν βιολογικής καλλιέργειας..
8,90€ 9,53€
Χωρίς ΦΠΑ:7,18€
Brand: Biogalaxy Κωδικός Προϊόντος: BG10501
Το βιολογικό αιθέριο έλαιο βασιλικού έχει δράση εντομοαπωθητική, αντιμικροβιακή, αντιπυρετική, τονωτική για τον νου και τα νεύρα, βοηθά στη γρίπη, στο βήχα, σε πόνους περιόδου, ρευματικούς και μυϊκούς ενώ τονώνει την κυκλοφορία του αίματος παρέχοντας συσφικτικές και αντιρυτιδικές ιδιότητες στο δέρμα..
7,45€
Χωρίς ΦΠΑ:6,01€
Brand: Biogalaxy Κωδικός Προϊόντος: BG10502
Το αιθέριο έλαιο του γαρύφαλλο είναι πολύ ισχυρό αντιμικροβιακό, αντισηπτικό, παυσίπονο, βοηθά στην καταπολέμηση της ναυτίας και αντιμετωπίζει μυϊκούς, ρευματικούς, αρθριτικούς πόνους. Είναι θερμαντικό έλαιο και βασικό υλικό της οδοντιατρικής. Περιέχει ευγενόλη, γι΄αυτό και χρησιμοποιείται ευρέως στ..
7,10€
Χωρίς ΦΠΑ:5,73€
Brand: Biogalaxy Κωδικός Προϊόντος: BG10503
Το βιολογικό αιθέριο έλαιο δενδρολίβανο αυξάνει τη δημιουργικότητα, τονώνει και καθαρίζει τη σκέψη, χαλαρώνει και ξεκουράζει τους τεντωμένους μύες, είναι ισχυρό αντισηπτικό και βοηθά στην αναχαίτιση της εξάπλωσης των μολύνσεων μέσω του αέρα, ενώ τονώνει το δέρμα του τριχωτού της κεφαλής  μειώνο..
7,20€
Χωρίς ΦΠΑ:5,81€
Brand: Biogalaxy Κωδικός Προϊόντος: BG10504
Το βιολογικό αιθέριο έλαιο του δυόσμου έχει γλυκό και διαπεραστικό άρωμά (λίγο πιο γλυκό από της μέντας), βοηθά στη μνήμη, στην βελτίωση πνευματικής διαύγειας, στην ανακούφιση από την ημικρανία, τον πονοκέφαλο, το στρες και τα νεύρα. Ο δυόσμος επιδρά ευεργετικά στη βρογχίτιδα, την ιγμορίτιδα, στο άσ..
7,50€
Χωρίς ΦΠΑ:6,05€
Brand: Biogalaxy Κωδικός Προϊόντος: BG10505
Το αιθέριο έλαιο του ευκαλύπτου είναι βιολογικό, έχει έντονη δροσερή μυρωδιά καμφοράς. Είναι αντιμικροβιακό και βοηθά στην απέκκριση βλέννας και γι αυτό είναι ιδανικό στην αντιμετώπιση της γρίπης, του κοινού κρυολογήματος και άλλων αναπνευστικών παθήσεων (ιγμορίτιδα, βρογχίτιδα, κτλ.) Έχει αντισηπτι..
5,20€
Χωρίς ΦΠΑ:4,19€
Brand: Biogalaxy Κωδικός Προϊόντος: BG10506
Το αιθέριο έλαιο θυμαριού έχει αντικαταθλιπτικές ιδιότητες, βοηθά στη μνήμη, στην συγκέντρωση, στη βελτίωση πνευματικής διαύγειας,  στην ανακούφιση από μυϊκούς και ρευματικούς πόνους. Το αιθέριο έλαιο του θυμαριού αυξάνει την αρτηριακή πίεση, επιδρά ευεργετικά στο βήχα, στη βρογχίτιδα, είναι αν..
12,20€
Χωρίς ΦΠΑ:9,84€
Brand: Biogalaxy Κωδικός Προϊόντος: BG10507
Το βιολογικό βρώσιμο αιθέριο έλαιο της κανέλας  Κευλάνης τονώνει το κυκλοφορικό, προκαλεί υπεραιμία και χρησιμοποιείται σε προϊόντα αδυνατίσματος ενώ δεν επιτρέπει τη δημιουργία θρόμβων γιατί είναι αιμολυτικό. Είναι ιδανικό για όσους πάσχουν από καρδιαγγειακές παθήσεις και διαβήτη γιατί βοηθά σ..
7,50€
Χωρίς ΦΠΑ:6,05€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 27 (3 Σελ.)